Výlet 6. A


Za deště i sluníčka...

V úterý 26. června jsme se vyzbrojeni třídními tričky vydali do Jumparku. Všem se trampolínová zábava velmi líbila. Někteří žáci chodí jumpovat pravidelně, jiní si to vyzkoušeli poprvé. Ale to pravé dobrodružství mělo teprve začít. Dle plánu jsme se vydali na poměrně dlouhou cestu na přehradu Olešná. Za tu dobu se počasí stihlo proměnit z polojasna, přes mírné mrholení, až po pořádný liják, proto jsme my, ač vyzbrojeni deštníky a pláštěnkami, měli o zážitek postaráno. Mokré boty čvachtaly, až jsme se dočvachtali do restaurace na Olešné. V ten moment přestalo pršet. Klasika… Slíbená pizza chutnala ještě znamenitěji než kdy jindy, protože si žáci museli sáhnout až na dno, jak se tak po cestě k cíli proplétali kapkami deště.

Stihli jsme ještě navštívit místní hřiště a už se zase prchalo před deštěm. Tentokrát už stačilo dojít jen k autobusové zastávce, kde nás skryla střecha čekárny.

Počasí si člověk nenaplánuje, ale alespoň to bude výlet nezapomenutelný, ten, na který se dlouho vzpomíná. Hezké prázdniny!