Výlet 5. A


Třídenní horké vyžití

Skoro týden již uběhl od doby, kdy se 5. A vrátila z výletu. Stále čerpáme z nádherných společných zážitků, které byly započaty cestou vlakem do Frenštátu pod Radhoštěm, ubytováním v luxusních chatkách místního kempu, výborným jídlem servírovaným venku. Třídenní výlet byl naplněn horkým sluníčkem, lanovým centrem Tarzanie v Trojanovicích, výjezdem lanovkou, lovením bobříků - odvahy, míření, síly, paměti, zručnosti, dobrých činů i třeba mlčení ... při túře po rozpáleném hřebenu Pusteven kolem sochy Radegasta až k Radhošti a kapli Cyrila a Metoděje, dvanáctikilometrová "procházka" končila sestupem na Ráztoku. Děti jsou zcela neunavitelné, aspoň po dobu výletu, takže v kempu pokračovalo sportovní vyžití, hry na stanovištích, zpěv s kytarou...

Výlet jsme si opravdu užili. Zakončili jsme ho zmrzlinou, kterou více než do sebe bychom raději dali na sebe - na rozpálená, až skoro spálená a příjemně unavená těla.

Všem dětem patří obrovská pochvala za splnění hlavního úkolu - vzít si s sebou na výlet dobrou náladu, poslušnost a výlet si společně užít.