Turnaj v halové kopané


Sportovní napětí až do konce...

Ve zpoždění oproti školnímu roku začaly i sportovní soutěže. Máme za sebou dvě okrsková kola v halovém fotbale. V pátek 16. 11. se na 1. základní škole ve Frýdku-Místku odehrál turnaj III. kategorie (6. - 7. ročník) a ve čtvrtek 22. 11. turnaj IV. kategorie (8. - 9. ročník) tamtéž.

Turnaje mladší kategorie se zúčastnily pouze 3 týmy. Hrál se dvoukolově a zahájili jsme jej výhrou v úvodním zápase proti domácímu družstvu. Proti "fotbalové" škole jsme neměli sebemenší šanci a díky obrannému mechanismu paměti jsme již zapomněli na výsledky obou zápasů. V druhém zápase s 1. ZŠ, který rozhodoval o stříbrné pozici, nám naprosto utekl první poločas zápasu a konec jsme už marně doháněli. Prohráli jsme 5:2 a skončili na třetím místě.

Čtvrteční dopoledne měl náš tým starší kategorie vyšší ambice. Hned v prvním zápase jsme narazili na 5. ZŠ (tedy "fotbalovou školu"). Nerozehranost a špatná koncovka rozhodla o naší prohře. Oklepali jsme se a zlepšující se formu jsme potvrdili v druhém zápase, ve kterém jsme vstřelili 8 branek. Poslední zápas s "domácími" měl rozhodnout o druhém místě. Průběh utkání ukázal vyrovnanost obou celků, jelikož skóre se přelévalo ze strany na stranu. V polovině druhého poločasu jsme prohrávali o gól, načež jsme vyrovnali a pár minut před koncem vsítili vedoucí branku. I když byli hráči 1. ZŠ v posledních sekundách blízko vyrovnání, vedení jsme udrželi, vyhráli 5:4 a odcházeli se stříbrnou pozicí.