Škola v přírodě


Valašský zpravodaj ze čtvrtého dne

VALAŠSKÝ ZPRAVODAJ Z PÁTEHO DNE - Závěr školy v přírodě

Konec naší školy v přírodě jsme strávili v Zoo Lešná. Počasí nám konečně přálo, tak jsme brzy po snídani vynesli naše kufry do autobusu a hurá za zvířátky. K vidění byli tučňáci, lachtani, mravenečník, tapír a spoustu jiných zajímavých zvířátek. Dokonce jsme si mohli pohladit i rejnoky. V restauraci Tyrol pro nás měli nachystaný moc dobrý oběd, po kterém jsme se vydali na zpáteční cestu domů!

VALAŠSKÝ ZPRAVODAJ ZE ČTVRTÉHO DNE

Poslední dopoledne na naší chatě Jelenovské jsme byli rozděleni do třech skupin. Počasí opět s námi nekamarádilo, a tak jsme trávili čas v hernách a na bazéně. Děti dnes měly pěveckou soutěž Valašský hejkal a výtvarnou soutěž Valašský dřevák. Během odpoledne s animátorkami Karamelky si děti zaskotačily na karnevalu. Večer nás čeká vyhodnocení všech soutěží včetně úklidu pokojů. Děti jsou sbaleny a natěšeny na zítřejší návštěvu ZOO Lešná.

VALAŠSKÝ ZPRAVODAJ ZE TŘETÍHO DNE

Dnes ráno se nám narozdíl od včerejšího dne nechtělo vstávat. Bohužel dnes nám prší od rána. Dopoledne děti hrály Pony express, plnily pracovní listy, soutěžily o nejlepšího anglického breptala a někteří si šli zaplavat. Dnes jsme si pochutnali na kuřecím vývaru a segedínském guláši. Večer nás čeká vědomostní hra RISKUJ. Další zprávy zase zítra :-)

Váš valašský zpravodaj

VALAŠSKÝ ZPRAVODAJ Z DRUHÉHO DNE

Probudili jsme se do příznivějšího počasí. Některé děti se dnešního dne zřejmě nemohly dočkat, proto vstávaly už před budíčkem. Následovala ranní rozcvička a výborná snídaně formou švédských stolů. Po snídani děti šly soutěžit ve skákání v pytli, v hodu na cíl a zahrály si také turnaj ve vybíjené. Po obědě jsme se všichni přemístili na pokoje a fandili našim hokejistům. Večer bude pokračovat v duchu turnaje, tentokrát v deskových hrách. Jedna třetina dětí se vydá na večerní koupání.

Opět sledujte další den, Váš valašský zpravodaj

VALAŠSKÝ ZPRAVODAJ Z PRVNÍHO DNE

Hlasíme se z hotelu Jelenovská, Valašské Kloubouky. Cesta proběhla v pořádku. I když nám počasí nepřeje, máme dobrou náladu a užíváme si pobytu. Na obědě jsme si pochutnali a během poledního klidu si vybalili své věci. Seznámili jsme se s režimem a programem našeho pobytu. Večer jsme tvořili oddílové vlajky, vymysleli si pokřiky a naučili se valašskou hymnu. Další novinky z valašského zpravodaje můžete očekávat zítra.