Noc ve škole


6. B se toho nebojí!

Pátek 6. května nebyl pro 6. B jen tak ledajaký. Po vyučování se žáci sice rozešli domů, ale jen na chvíli. Zanedlouho už se vraceli do školy, a dokonce se tam moc těšili. 

Nejprve z přinesených ingrediencí vykouzlili delikátní palačinky, poté se přesunuli do třídy, kde se rozjelo hraní her. A aby náhodou někdo netrpěl hlady, objednali jsme ještě pizzu. Po druhé večeři se žáci postupně vydávali po naší tajemné chodbě zahalené do černočerné tmy. Na jejím konci museli plnit záludné úkoly, které všichni zvládli s grácií.

Pak už nastal čas na transformaci naší třídy v ložnici hodnou možná i tříhvězdičkového hotelu. Jak si kdo ustlal, tak si lehl. :) Po sledování filmu jsme si popřáli dobrou noc a upadli do říše snů.

Některá ranní ptáčata byla vzhůru už v 6 hodin, ostatní vzbudilo zvonění na nultou vyučovací hodinu. Po snídani jsme uklidili třídu a šli si zahrát do tělocvičny vybíjenou a házenou. Žáci, ač mnohdy nedostatečně vyspaní, dávali do zápasů všechny své síly. Poté už se přiblížila doba odchodu. Tentokrát se žákům ze školy vůbec nechtělo.