Loutnička


2. - 5. ročník

2. a 3. ročník

V úterý 20. února proběhlo školní kolo pěvecké soutěže pro zpěváky a zpěvačky postupující z třídních kol. Sešlo se nejen 12 vystupujících, ale také hojný počet diváků. Všichni se zapojili do rozezpívání a melodie se linuly celým pavilonem. Poté dostali slovo úžasně připravení soutěžící. Porota měla těžké rozhodování, ale nakonec vybrala 3 vítězky, ze kterých některé postoupí do obvodního kola.

Na stupních vítězů se umístily Viktorie Vjatráková, Viktorie Lužná a Patricie Ella Exnerová.

Děkujeme všem zúčastněným za poctivou přípravu a pěkný hudební zážitek.

4. a 5. ročník

Dne 21. února 2024 proběhla Loutnička také pro 4. a 5. ročník.

Zúčastnili se jí tito žáci: Marek Durďák (5. r.), Dominik Šmiřák (5. r.), Nela Hajasová (5. r.), Sabina Janíková (5. r.), Marek Merta (5. r.), Zoe Babuňková (4. r.), Tomáš Binar (4. r.), Antonín Tomeček (4. r.), Jan Pohl (4. r.), Robin Miller (4. r.), Andrej Kubalák (4. r.).

Zvítězila Zoe Babuňková, druhé místo získala Nela Hajasová, Robin Miller a Sabina Janíková obsadili krásné třetí místo. Ze srdce gratulujeme a držíme palce v následujícím postupovém kole.

Děkujeme všem dětem, které se nebály a přišly nám s chutí a úsměvem na tváři zazpívat nádherné lidové písničky a tím nám zpříjemnily středeční den. Za podporu také děkujeme divákům ze 4. A a 5. A.